Phone +45 20278586 or send a e-mail to info@hornbeer.dk  - Follow us facebookikon​  | dk_2

Ny juleøl: Julegris(k)

​HornBeer Julegris(k)​

Juleøl brygget til ære for den finansielle sektor der nu igen slår nye rekorder Og så er den perfekt til and og gris ! Igen i år har den finansielle sektor Igen i år har den finansielle sektor, med bankerne klart i spidsen, vist nye veje. Hvordan man kan køre banker i sænk, og direktionen alligevel hæver millionstore ”gyldne håndtryk” . 




Hvordan man har modtaget ”bankpakker” og beholder indholdet, uden at sætte gang i erhvervslivet. Hvordan man kan blæse på afgørelser i pengeinstitutankenævnet, og fortsat kalde sig seriøs. 


Hvordan Nordea, og sikkert også andre banker, kan hjælpe de rigeste mennesker, med at skjule store formuer i skatteskjul i Panama. Hvordan direktøren kan sidde i finansrådet, og i sin egen bank tage r…. på ordentlige mennesker. Hvordan man kan tilbyde NUL % i rente på indlån og tage 13-14% på udlån. Hvordan man kan kalde sig ”Rådgiver” , og alligevel bare mele sin egen kage. Hvordan man…..nej, vi orker ikke de sidste 100 eksempler…det er jo snart jul, og så skal alle være glade. 

Og i Hornbeer er vi glade for at vores øl ”Grisk” ikke blev forbudt, selvom Spar Nord g lade for at vores øl ”Grisk” ikke blev forbudt, selvom Spar Nord forsøgte det.Grisk beskrev jo bare hvordan tingene virkelig forgår i banken – og så skulle den forbydes ? Julegris(k) er en del af Hornbeers bankpakke. Det er en øl af typen ”Belgisk Strong Ale” .Julegris(k) er krydret meget nænsomt – det er jo jul. Den holder 9 % alkohol – lidt mindre end udlånsrenten og 9% over indlånsrenten. 

Nu nærmer vi os jo årets afslutning. Så er det tid for nytårsfortsætte for nytårsfortsætter. Kunne det ikke være dejligt, hvis bankernes ledelse alle har dette nytårsfortsæt: ”Fremover vil vi opføre os anstændigt. Vi vil drive bankerne seriøst, og næ sten udelukkende beskæftige os med indlån og udlån, og hele tiden tage udgangspunkt i hvad der gavner vore kunder – indenfor lovens og moralens rammer. 


Vi vil ikke længere tildele hinanden skyhøje l nninger, optioner og gyldne håndtryk. 

Vi vil ikke længere udnytte, at politikerne ser gennem fingrene med alle vore rævestreger” Skål og glædelig jul og godt nytår fra Hornbeer

Hornbeer

​Hornsherredvej 463

4070 Kirke Hyllinge

Phone.: +45 20278586

E-mail: info@hornbeer.dk 

CVR: 31422000​

Subscribe newsletter