Godt Øl     

Godt Øl

– en økologisk pilsner

er det rigtige valg, hvis du kan lide den rigtige rene pilsnersmag – sådan som en god pilsner smagte i ”gamle dage”. Godt Øl er ikke filtreret og heller ikke pasteuriseret – så bliver der mere smag tilbage. Og vi giver os god tid - Godt Øl lagrer i mange uger på tanken før tapning. Godt Øl er brygget på økologisk pilsnermalt fra sjællandske marker. Kort transport er godt for miljøet. I virkeligheden nok mere vigtigt end økologi, når man ser det hele ”lidt fra oven” – hvad der giver den mindste miljøbelastning. Den slags nuancer bliver ofte glemt, når marketingafdelingen tager over, og fortæller om det økologiske produkts fortræffeligheder – uagtet at det er transporteret langvejs fra. Og forbrugeren får måske god samvittighed, for det er jo ”økologisk”. Måske køber man lidt ”aflad” – ligesom man kunne før Luthers reformation for 500 år siden? Den daglige adfærd i forhold til eget energiforbrug - hvad man spiser, og hvor meget man levner, kan give meget større resultater. Men det er jo lidt mere ”træls”, for det kan jo koste ferieturen til syden eller østen, og salatskålen vil blive større på bekostning af bøffen – men det vil altså flytte meget mere i den rigtige retning.

Når man brygger øl, bliver der et dejligt restprodukt, der hedder mask. Det er de knuste bygkerner, hvor vi har fået det bedste til vores Godt Øl. Masken er livret for nogle grise der under højlydt smasken, nyder, at vi andre drikker Godt Øl ! 

Overblik

Vol: 4,6%

Ibu: 20

Ebc: 10

Nuancer

Korn


Går godt til

Frokost

Fodbold :-)

Beware øko48_75p

Beware
er en økologisk, pale ale, tør og frisk
med aroma og duft fra frisk humle. Vi har tørhumlet denne øl, dvs puttet en sæk humle ned i gæringstanken. Beware, der bedst kan oversættes til ”pas på”, er brygget som en hyldest til mangfoldigheden på det danske ølmarked. En hyldest til Danske Ølentusiaster og danske mikrobryggerier som tog udfordringen op, der for snart 20 år siden – at sørge for at der er mange spændende øl at vælge mellem. Mikrobryggeriernes vej til succes har været masser af innovation. Men lige nu skal vi ”Beware” – passe på, at udviklingen ikke går den forkerte vej igen. Beware staves næsten som Beer War – ølkrig. Sådan én havde man i 1920’erne, da Al Capone ville fjerne konkurrenterne på Chicagos ølmarked. Det var med krudt og kugler. Sådan er det ikke mere. Men ”de store drenge” på markedet har fået øjnene op for, at forbrugerne ønsker andet end dåsepils. Så nu er der meget ”specialøl” på hylderne. Men hvor specielt er det, hvis det er brygget på et mastodont bryggeri – og måske i udlandet et sted? I USA kalder man det at ride på ryggen af andres succes for "piggy-backing". Nu har alle vi mikrobryggere et godt humør. Så, ligesom Far, så er vi slet ikke vrede – blot skuffede

Overblik

Vol: 5,0%

Ibu: 30

Ebc: 10

Nuancer

Malt

Tør

Frisk humlet

Går godt til

Frokostbordet

Grill

Tørst!

Hornbeer

​Hornsherredvej 463

4070 Kirke Hyllinge

Tlf.: 4031 1580

E-mail: info@hornbeer.dk eller direkte til bryggerkonen gr@hornbeer.dk

CVR: 31422000​

Hornbeer
Hornsherredvej 463
4070 Kirke Hyllinge
CVR: 31422000

Tilmeld nyhedsbrev​