Hophorn

​Med Hophorn vil vi forsøge at kombinere det bedste fra flere øltyper. Humlebitterhed og aroma og duft fra IPA’ener, maltfylde og en antydning af ristet malt fra stout og porter. Farven er som valnøddetræ – dyb og mørk. Øllet er velhumlet, og der er tørhumlet i rigt mål med fire humlesorter. Der er sødme fra 5 forskellige bygmalte, karamelsmag fra krystalmalte og noter fra chokolademalten. Hophorn er meget smagfuld, og bør nydes i glas på stilk – så bliver den allerflottest med den beige skumkrone.
​Hophorn er perfekt til ostebordet. De cremede oste, de stærke skimmeloste og gedeosten. Prøv den også til meget krydrede retter, men husk at drikke store glas vand til. Så smager det hele meget bedre. Serveringstemperaturen bør være 12-14 grader. Øllet er ufiltreret og eftergæret på flasken. Der er derfor lidt bundfald fra gæren og humlen. Hvis du vil undgå at få det i glasset, så hæld forsigtigt og tøm helst flasken ad én gang i glassene.

Overblik

Vol: 9,3%

Ibu: 117,55

Ebc: 45

Nuancer

Kaffe

Lakrids

Brændt malt

Fyrrenåle

Citrus

Priser

Nr. 2 'Årets Ølnyhed 2010'

Går godt til

Gryderetter

Stærke og fede oste

Blåskimmel

Hornbeer

​Hornsherredvej 463

4070 Kirke Hyllinge

Tlf.: 4031 1580

E-mail: info@hornbeer.dk eller direkte til bryggerkonen gr@hornbeer.dk

CVR: 31422000​

Hornbeer
Hornsherredvej 463
4070 Kirke Hyllinge
CVR: 31422000

Tilmeld nyhedsbrev​