Godt Øl     

Godt Øl

– en økologisk pilsner

er det rigtige valg, hvis du kan lide den rigtige rene pilsnersmag – sådan som en god pilsner smagte i ”gamle dage”. Godt Øl er ikke filtreret og heller ikke pasteuriseret – så bliver der mere smag tilbage. Og vi giver os god tid - Godt Øl lagrer i mange uger på tanken før tapning. Godt Øl er brygget på økologisk pilsnermalt fra sjællandske marker. Kort transport er godt for miljøet. I virkeligheden nok mere vigtigt end økologi, når man ser det hele ”lidt fra oven” – hvad der giver den mindste miljøbelastning. Den slags nuancer bliver ofte glemt, når marketingafdelingen tager over, og fortæller om det økologiske produkts fortræffeligheder – uagtet at det er transporteret langvejs fra. Og forbrugeren får måske god samvittighed, for det er jo ”økologisk”. Måske køber man lidt ”aflad” – ligesom man kunne før Luthers reformation for 500 år siden? Den daglige adfærd i forhold til eget energiforbrug - hvad man spiser, og hvor meget man levner, kan give meget større resultater. Men det er jo lidt mere ”træls”, for det kan jo koste ferieturen til syden eller østen, og salatskålen vil blive større på bekostning af bøffen – men det vil altså flytte meget mere i den rigtige retning.

Når man brygger øl, bliver der et dejligt restprodukt, der hedder mask. Det er de knuste bygkerner, hvor vi har fået det bedste til vores Godt Øl. Masken er livret for nogle grise der under højlydt smasken, nyder, at vi andre drikker Godt Øl ! 

Overblik

Vol: 4,6%

Ibu: 20

Ebc: 10

Nuancer

Korn


Går godt til

Frokost

Fodbold :-)

Røgøl

​Denne øl er ikke for hvem som helst! Den kræver sikkert tilvænning for de fleste. Derefter skiller den vandene. Enten elsker man den, ellers også går man i en bue udenom. Prøv den én gang, to gange, tre gange… og døm så.

​Idéen til denne øl er opstået under et besøg i ølmekkaet Bamberg i Sydtyskland. Her kan de lave rauchbier. Vi har så forsøgt at ramme vores egen smag, så vores er anderledes. Røgøl er undergæret og lavet af 6 forskellige bygmalte, hvedemalt, sazzhumle, gær og vand. Røgøl skal nydes kold – gerne 5-7 grader. Især første gang! Den er rigtig god til røget mad. Prøv den til rugbrød med røget skinke eller pølse.

Hornbeer Røgøl vandt guld ved European Beerstar 2015

Overblik

Vol: 5,6%

Ibu: 27,95

Ebc: 41,7

Nuancer

Røg

Spejder bål

Priser

Gold European Beer Star 2015

Bronze, Australian Beer Awards 2013

Går godt til

Frokostbordet

Æggekage med bacon

Frikadeller

Gammeldaws mormor mad

Hornbeer

​Hornsherredvej 463

4070 Kirke Hyllinge

Tlf.: 4031 1580

E-mail: info@hornbeer.dk eller direkte til bryggerkonen gr@hornbeer.dk

CVR: 31422000​

Hornbeer
Hornsherredvej 463
4070 Kirke Hyllinge
CVR: 31422000

Tilmeld nyhedsbrev​