Røgøl

​Denne øl er ikke for hvem som helst! Den kræver sikkert tilvænning for de fleste. Derefter skiller den vandene. Enten elsker man den, ellers også går man i en bue udenom. Prøv den én gang, to gange, tre gange… og døm så.

​Idéen til denne øl er opstået under et besøg i ølmekkaet Bamberg i Sydtyskland. Her kan de lave rauchbier. Vi har så forsøgt at ramme vores egen smag, så vores er anderledes. Røgøl er undergæret og lavet af 6 forskellige bygmalte, hvedemalt, sazzhumle, gær og vand. Røgøl skal nydes kold – gerne 5-7 grader. Især første gang! Den er rigtig god til røget mad. Prøv den til rugbrød med røget skinke eller pølse.

Hornbeer Røgøl vandt guld ved European Beerstar 2015

Overblik

Vol: 5,6%

Ibu: 27,95

Ebc: 41,7

Nuancer

Røg

Spejder bål

Priser

Gold European Beer Star 2015

Bronze, Australian Beer Awards 2013

Går godt til

Frokostbordet

Æggekage med bacon

Frikadeller

Gammeldaws mormor mad

Hornbeer

​Hornsherredvej 463

4070 Kirke Hyllinge

Tlf.: 4031 1580

E-mail: info@hornbeer.dk eller direkte til bryggerkonen gr@hornbeer.dk

CVR: 31422000​

Hornbeer
Hornsherredvej 463
4070 Kirke Hyllinge
CVR: 31422000

Tilmeld nyhedsbrev​