Godt Øl     

Godt Øl

– en økologisk pilsner

er det rigtige valg, hvis du kan lide den rigtige rene pilsnersmag – sådan som en god pilsner smagte i ”gamle dage”. Godt Øl er ikke filtreret og heller ikke pasteuriseret – så bliver der mere smag tilbage. Og vi giver os god tid - Godt Øl lagrer i mange uger på tanken før tapning. Godt Øl er brygget på økologisk pilsnermalt fra sjællandske marker. Kort transport er godt for miljøet. I virkeligheden nok mere vigtigt end økologi, når man ser det hele ”lidt fra oven” – hvad der giver den mindste miljøbelastning. Den slags nuancer bliver ofte glemt, når marketingafdelingen tager over, og fortæller om det økologiske produkts fortræffeligheder – uagtet at det er transporteret langvejs fra. Og forbrugeren får måske god samvittighed, for det er jo ”økologisk”. Måske køber man lidt ”aflad” – ligesom man kunne før Luthers reformation for 500 år siden? Den daglige adfærd i forhold til eget energiforbrug - hvad man spiser, og hvor meget man levner, kan give meget større resultater. Men det er jo lidt mere ”træls”, for det kan jo koste ferieturen til syden eller østen, og salatskålen vil blive større på bekostning af bøffen – men det vil altså flytte meget mere i den rigtige retning.

Når man brygger øl, bliver der et dejligt restprodukt, der hedder mask. Det er de knuste bygkerner, hvor vi har fået det bedste til vores Godt Øl. Masken er livret for nogle grise der under højlydt smasken, nyder, at vi andre drikker Godt Øl ! 

Overblik

Vol: 4,6%

Ibu: 20

Ebc: 10

Nuancer

Korn


Går godt til

Frokost

Fodbold :-)

Spring

Hornbeer Spring
er en hyldest til naturens gang – hvor forår afløser den lange og trælsomme vinter. Hvor fårene får lam - og lammene boltrer sig på den grønne eng. De tumler rundt i tro på, at der slet ikke lurer nogen som helst fare. Men der findes andre dyr med en anden dagsorden. De er en kende mere snu. Umiddelbart ligner de lammene. Og lammene siger til hinanden, at de andre dyr sikkert vil det gode i den sidste ende. Så det er bedre at samarbejde med de andre dyr - selvom de siger mærkelige ting og har mærkelige haler. Så lammene ændrer ikke attitude, før det er alt for sent. Naturen kan også være grum.
Øllet i flasken er en bock øl. Den er brygget på münchenmalt – det er med til at give den sødme og smag af karamel. Den er rigtig god til, ja, lam – gris og kalv, men også til det store kolde bord. 7%

Overblik

Vol: 7%

IBU: 18

EBC: 33

Nuancer

Karamel

Går godt til

Gris og lam

Det store kolde bord

Hornbeer

​Hornsherredvej 463

4070 Kirke Hyllinge

Tlf.: 4031 1580

E-mail: info@hornbeer.dk eller direkte til bryggerkonen gr@hornbeer.dk

CVR: 31422000​

Hornbeer
Hornsherredvej 463
4070 Kirke Hyllinge
CVR: 31422000

Tilmeld nyhedsbrev​