Svanholm Fællesøl

Svanholm - fællesøl
- smagen af økologisk fællesskab og store nødder

Denne øl er brygget i samarbejde mellem Hornbeer og Svanholm Storkollektiv i hjertet af Hornsherred. Den er brygget på hvede og rug fra Svanholms marker, samt valnødder fra de gamle træer i alleen, der fører op til godsets hovedbygning.

Svanholm Fællesøl er af typen belgisk dark ale med smag fra karamelmalte, rugen og hveden - og ikke mindst fra de rigelige mængder knuste valnødder. Smag som giver håb og næring til store visioner og tro på en lys fossilfri fremtid. Nogle vil mene at den har en kraftig eftersmag af kuldsejlede illusioner og knuste drømme, mens andre kun fornemmer et mindre snert af sentimentalitet over svundne tider.

Svanholm Fællesøl egner sig til alle danske kålsorter, og er den bedste bajer overhovedet serveret til klidkiks, dahl og tofu. Mange oplever øget musikalitet efter indtagelse og de fleste kan synge med på Kvinde min efter bare en lille tår. På Svanholm nyder vi den hovedsageligt i fælleskab, det være sig om sommeren rundt om bålet som om vinteren i storkøkkenets varme. Svanholm Fællesøl skaber konsensus efter vores lange debatter og får selv de strammeste beslutningsforslag til at glide lettere ned.

Overblik

Vol: 5,8%

Ibu: 25

Ebc: 36

Nuancer

Malt

Valnødder

Går godt til

Lam, gris, kalv og grønsager

Ost

Hornbeer

​Hornsherredvej 463

4070 Kirke Hyllinge

Tlf.: 20278586

E-mail: info@hornbeer.dk 

CVR: 31422000​

Hornbeer
Hornsherredvej 463
4070 Kirke Hyllinge
CVR: 31422000

Tilmeld nyhedsbrev​