YTR

​YTR – det er imperativ, eller bydemåde, som det hedder på dansk – af ytre, dvs. udtrykke sin mening. Det gør rigtigt mange mennesker. Aldrig er det jo blevet nemmere, end nu, hvor vi har de ”sociale” medier. Man sidder jo trygt bag skærmen, altså ikke som Jens-Vejmand – men bag PC-skærmen, og har mulighed for at ytre sig om stort og småt. Og man må da nok sige, at den mulighed bliver udnyttet. Her går næsten intet emne ram forbi. Ifølge ”folkedybet”, som bare er et udtryk for almindelige menneskers mening, så er det da utroligt, så meget der er helt galt.
​Dem der bruger tid på at øve indflydelse, politikere og andre, tager gruelig fejl næsten altid. Og for at ingen skal være i tvivl om, hvor meget de tager fejl, bliver sproget på de ”sociale” medier krydret med ukvemsord, som mangt et barn tidligere er blevet puttet i seng for at sige- og det vel at mærke før normal sengetid. Man kan tænke over, hvorfor ellers så fredelige personer kan blive så vrede? Måske de bare har sat sig rigtigt grundigt ind i emnerne, og derfor kender de rigtige løsninger? – eller bliver begrebet ytringsfrihed oversat til ytringspligt? 

Vi kender ikke svaret. Øllen YTR er en belgisk strong ale på 8,5%. Den er brygget på pilsnermalt, karamelmalt og kandis. YTR er eftergæret på flasken ligesom de klassiske belgiske klosterøl.
​YTR er rigtig fin ledsager til ”gammeldags” dansk

mad – flæskesteg eller oksesteg med skrællede kartofler og brun sovs og lidt surt – men også et godt bud på en øl til ostebordet.

Overblik

Vol: 8,5%

Ibu: 30,6

Ebc: 37,3

Nuancer

Kandis

Karamel

Går godt til

Kraftige retter

Steg og sovs

Ostebordet

Hornbeer

​Hornsherredvej 463

4070 Kirke Hyllinge

Tlf.: 20278586

E-mail: info@hornbeer.dk 

CVR: 31422000​

Hornbeer
Hornsherredvej 463
4070 Kirke Hyllinge
CVR: 31422000

Tilmeld nyhedsbrev​