Øl og mad – hokaido græskarsuppe
	  Hokaido suppe med chili  – perfekt  til en TopHop eller Grisk
	  
	Ingredienser:
	  1 Hokaido
	  1 spsk olivenolie
	  1 løg
	  3 fed hvidløg eller flere..
	  
	  evt 3-4 kartofler og 2 gulerødder eller andre rødder / kan undlades,  så får du den rene hokaido smag
	  
	  lidt fløde/ creme fraiche
	  æbleeddike
	  chili efter behag
	  salt og peber
	  
	  pynt:
	  ristede græskarkerne, persille og cremefraiche / græsk yoghurt evt. ristede kammuslinger
	  
	Sådan gør du :
	  Rens løg, hvidløg og  hokaido og evt andre grøntsager og skær i mindre tern.
	  Sauter løgene i olien og herefter hokaido og de øvrige grøntsager yderligere et par minutter. tilsæt vand/ hønsefond/hummerfond så det dækker  og kog med låg under svag varme til grøntsagerne er fuldt møre.
	  
	  Blend suppen glat , kom evt fløde ved og smag til med salt og peber, og  lidt æbleeddike er vigtigt , og  chili.  Evt andre yndlingskrydderier, citron , koriander ingefær, laurbær.
	  
	  Server suppen med brød, ristede græskarkerner,  hakket persille , creme fraiche
	  evt ristede kammuslinger og ikke mindst en godt humlet øl  : TopHop eller Grisk
	  
	God Appetit