Bæredygtighed og deleøkonomi, fra sol, vind og jord - til øl

​Hellehuses Haver

Johanne Gabel fra Hellehuses Haver fortæller :
I Hellehuses Haver har vi økologiske skovgrise af racen sortbroget gammel dansk landracesvin.
Søerne, Inga, Gertrud og Alrun står for produktionen. Godt hjulpet af ornen Arnold. Grisene går ude året rundt og sover i hytter med halm på taget. De spiser hjemmedyrkede ærter og byg på markerne, nødder, blommer og æbler fra haven, spildgrøntsager fra Svanholm og ikke mindst en masse mask fra Hornbeers økologiske ølproduktion. Intet foder og ingen marker er sprøjtet eller gødet med andet end det, som dyrene selv leverer.
Produktionen følger årstiderne. Slagtedyr fødes i foråret og slagtes i efteråret. Undervejs er de fulde af liv, de har masser af plads, masser af mortid, og de har alle sammen krølle på halen. Her er hverken halekupering eller kastrering. Smågrisene går med soen indtil naturlig fravænning ved cirka 17 uger. Bedøvelse og aflivning foregår på et lille lokalt slagtehus uden stress og smerte. Vores grise er testet og vist MRSA-fri.
Vi leverer direkte til restauranter og forbrugere. Læs mere på hellehuseshaver.dk eller på facebook.

Landmanden Bo på Selsø Øko

Selsø Øko er et hyggeligt, økologisk landbrug lidt udenfor Skibby.
På gården har de et bredt udvalg af grøntsager og krydderurter, en masse jordbær, hindbær og rabarber som alt sammen er økologisk. Der ud over har de også økologiske frilandsgrise og køer.
Bo kan kontaktes og du kan aftale et besøg på den lille gård, og opleve hvordan de forskellige årstider skaber forskellige opgaver og få jord under neglene og frisk luft i lungerne Tlf.: 30 28 51 09

Fra Sol, vind og jord - til øl

Hornbeer

​Hornsherredvej 463

4070 Kirke Hyllinge

Tlf.: 20278586

E-mail: info@hornbeer.dk 

CVR: 31422000​

Hornbeer
Hornsherredvej 463
4070 Kirke Hyllinge
CVR: 31422000

Tilmeld nyhedsbrev​