​✓ Specialøl med sjove etiketter ✓ Økologisk og C02-neutralt mikrobryggeri ✓ Bredt sortiment

Sortiment​

Står du og skal bruge specialøl? Hos Hornbeer ApS tilbyder vi et bredt sortiment af økologisk øl og specialøl til private og erhverv. Vores bryggeri er beliggende i Kirke Hyllinge, men vi har også mange kunder fra Roskilde og andre byer på Sjælland. Generelt har vi besøgende fra hele Danmark. Vores sortiment omfatter bl.a. Svanholm Fællesøl, der er brygget på hvede, rug og valnødder.​

Du kan også nyde vores Black Magic Woman, der er oplagt til skarpe oste. Vi har desuden en økologisk øl ved navn Blonde med nuancer af koriander, enebær og peber, eller hvad med vores Hornbeer Weissbeer, der er perfekt til lette sommerretter? Vores produkter kan købes som ølgaver hos udvalgte forhandlere, og de er oplagte at give som gaveæske til den, du holder af.​​

Bredt udvalg af økologisk øl med lidt kant

Vores familieejede gårdbryggeri blev grundlagt i 2008, og al udvikling af opskrifter, brygning, tapning og håndtering sker på bryggeriet. I vores mikrobryggeri brygger vi desuden en stor del af vores brede sortiment økologisk ved brug af jordvarme og solenergi. Vi forsøger således at være et CO2-neutralt og bæredygtigt bryggeri, hvilket adskiller os fra mange andre. 

Herudover kan man altid kende vores øl på de sjove etiketter, der ligeledes er med til at gøre vores produkter ganske særlige.

Du vil desuden opdage, at vi er glade for øl med lidt kant, samtidig med at vi søger at opnå fuld balance og harmoni i selve smagsoplevelsen. Hos os finder du kun øl brygget ud fra de bedste råvarer.

​Ring eller skriv for yderligere information

Søger du et godt tilbud på specialøl eller økologisk øl, er du altså kommet til det helt rette sted. Vi forhandler nemlig et bredt udvalg af velsmagende specialøl, hvoraf flere af dem er økologiske. Glæd ham eller hende, du holder af, og køb øl i gave.

Vil du høre mere om vores CO2-neutrale og bæredygtige bryggeri, der især er kendt for sit brede sortiment af øl med sjove etiketter, kan du kontakte os allerede i dag. Det kan du gøre ved at sende os en besked til e-mail info@hornbeer.dk eller ved at ringe på telefon 20 27 85 86.

Følg os på Facebook

Hornbeer ApS

Hurtig navigation

​›​ Forside

​› Nyheder

›​ Sortiment

›​ Forhandlere​

›​ Kontakt 

Tilmeld vores nyhedsbrev​

Hvad synes du om vores øl? Giv din mening til kende