​✓ Specialøl med sjove etiketter ✓ Økologisk og C02-neutralt mikrobryggeri ✓ Bredt sortiment

Det er aldrig din skyld!!

​”Jeg er i byen med min veninde. Vi elsker at tage i byen sammen og danse til langt ud på natten. Vi holder altid øje med vores drinks og tager ikke i mod drinks fra andre. Men denne aften er åbenbart anderledes. Vi hygger os, griner og danser, vi falder i snak med andre mennesker og har en fantastisk god aften. Vi træder ind på en bar og min veninde kommer med en drink til mig. Efter det er der et sort tomrum. Det næste jeg husker er, at jeg er i en busk med en mand. Jeg aner ikke, hvordan vi er endt her. Jeg kender ikke engang dette sted, og hvem er han? Det bliver sort igen. Det næste jeg igen husker er, at jeg ikke kan finde min mobil eller min veninde. Jeg går 2 km hjem uden at tænke over, hvad der er sket. Det er først morgenen efter, at jeg begynder at huske små glimt. Jeg kontakter Center for Voldtægtsofre, fordi jeg er forvirret og i tvivl om, hvad der er sket. Det næste jeg ved af er, at jeg er blevet undersøgt og får at vide, at jeg har været udsat for et såkaldt drugrape.”

​Mange forbinder voldtægt med en mørk aften, hvor kvinden kommer gående og en mand med hættetrøje springer ud af busken og voldtager hende. Men dette er ikke altid sandt, oftest kender voldtægtsofret og gerningsmanden hinanden, enten en ven eller kæreste, eller en man lige har mødt eller er bekendt med.

Hornbeer vil gerne sætte fokus på og bryde tabu omkring voldtægt, da en fra vores tætte familie har været udsat for drugrape. Overskuddet fra denne øl vil blive doneret til Center for Voldtægtsofre. Via QR-koden kan du komme direkte til Center for Voldtægtsofres hjemmeside, hvor du kan læse omkring deres arbejde og få mere viden indenfor området.

​Øl type / Beer type: Mild IPA

5,5%

Følg os på Facebook

Hornbeer ApS

Hurtig navigation

​›​ Forside

​› Nyheder

›​ Sortiment

›​ Forhandlere​

›​ Kontakt 

Tilmeld vores nyhedsbrev​

Hvad synes du om vores øl? Giv din mening til kende